Faitotoa Fa'amatalaga

Fa'amama fa'amau:Fa'avaa laupapa fa'aanatura fa'avaa faitoto'a e leai ni so'oga po'o ni nonoa.

Faamaufa'ailoga tulimanu:o se vaega itiiti, e masani ona faia i mea mautu, faʻaaogaina e faʻamaufaʻailogaina ai le vai mai le va o le faitotoʻa ma le faʻamau, faʻatasi ma le pito i lalo.

Dfa'atosina:O se fa'amau na fa'aoga e fa'amau ai se faitoto'a e tapuni, o le fa'amau e tulei mai le faitoto'a i totonu o se fa'amau i totonu o le fa'amau po'o le fa'avaa.

Fa'ai'uga Fa'amaufa'ailoga:O se fasi foam sela tapuni, e tusa ma le 1/16-inisi le mafiafia, i foliga o se sill profile, faʻamau i le va o le sill ma le faʻamau e faʻamau ai le sooga.

Fa'avaa:I faʻapotopotoga o faitotoʻa, o vaega pito i luga ma itu, lea e faʻapipiʻi ai le faitotoa ma faʻapipiʻi.Va'ai sima.

Ulu, Ulua'i:O le faavaa pito i luga faalava o se faapotopotoga o faitotoa.

Jamb:O se fa'avaa fa'ava'a tu'usa'o o se vaega o le faiga o faitoto'a.

Kerf:Ose avanoa manifinifi ua tipiina i se vaega e fai ai se mea fa'ameamea po'o se mata'ili.O lo'o tu'u i totonu o le va'a ua tipi i totonu o fa'amau faitoto'a.

Latch:O se pine e mafai ona feaveai, e masani ona tumu i le puna, o se vaega lea o le loka, ma faʻapipiʻi se faʻamau poʻo se kilipa i luga o se faʻamau faitotoʻa, ma taofi le faitotoa.

Prehung:O se faitoto'a ua fa'apipi'iina i totonu o se fa'ava'a (tulaga) fa'atasi ai ma sill, tau ma fa'amau ma ua sauni e fa'apipi'i i se avanoa talatala.

Taia:O se vaega u'amea e iai se pu mo se fa'amau o le faitoto'a, ma se foliga fa'afefeteina ina ia fa'afeso'ota'i e se fa'amau e tumu i le puna pe a tapuni.O ta e ofi i totonu o mortis i fa'amau faitoto'a ma fa'amau fa'amau.

seevae:O se faaupuga e faʻaaogaina mo le vaega paʻu i le pito i lalo poʻo le pito i luga ole astragal, e faʻamaufaʻailogaina le pito ma le faʻavaa o le faitotoʻa poʻo le sill.

Pule, Pule Siu:O se vaega e mafai ai ona fa'amauina se fa'ailoga.O fatu siuila o foliga ia o fa'avaa palasitika lite fa'ava ma fa'alava alumini faitoto'a.

Pusa-Fai:O se faitoto'a ma le pito i tua o lo'o fa'apipi'iina o ni vaega eseese, fa'atasi ai ma ulu ma fa'alava.O faitoto'a fa'ava'a pusa e fa'apipi'i fa'atasi ma fa'ava'a pusa fa'alava.

Sill faifai pea:O se fa'alava mo le faitoto'a ma le vaega pito i tua o lo'o i ai vaega fa'avaa pito i luga ma lalo atoa, ma pou i totonu e vavae'ese ai itu mai le laulau faitoto'a.

Fa'ata'ita'i o le Cove:O se fasi laupapa la'au fa'ameamea la'ititi, e masani lava ona fa'apipi'i foliga, fa'aaoga e tipi ma fa'amau ai se laulau i totonu o se fa'avaa.

Faitotoa:O se faʻapotopotoga o faʻavaa ma tioata tioata, pe a faʻapipiʻi i se faitotoʻa i totonu o se pu faʻapipiʻi pe tipi ese, e fausia ai se faitotoʻa ma se avanoa tioata.

Vaega Fa'aopoopo:O se fa'avaa fa'amaufa'ailoga faitoto'a fa'atasi ai ma se fa'ata'ita'i tioata lapo'a, fa'atasi ma se faitoto'a fa'ato'aga lua, e fai ai le faitoto'a i totonu o se faitoto'a e tolu-panel.

Sootaga tamatamailima:O se auala e fa'apipi'i fa'atasi ai vaega pupuu o fa'asoa laupapa, fa'ai'uga i le pito e maua ai fa'asoa umi.O vaega o le faitoto'a ma le fa'avaa e masani ona fai i le fa'aogaina o paina fa'apipi'i tamatamai lima.

Fa'aiila:O mea fa'apipi'i fa'aaoga e fa'amau ai tioata i se fa'avaa.

Fa'amau:Papatusi u'amea o lo'o iai se pine u'amea fa'ata'oto e fa'amau i le pito o le faitoto'a ma le fa'avaa o le faitoto'a e fa'aoso ai le faitoto'a.

Stile Fa'amau:O le pito tu'usa'o atoa o le faitoto'a, i le itu po'o le pito o le faitoto'a e fa'amau i lona fa'avaa ma fa'amau.

Le toaga:O se faaupuga mo se laulau faitotoʻa ua faʻamauina i lona faʻavaa.E le fa'amauina fa'ailoga o faitoto'a e le fa'agaoioia ma e le fa'aogaina.

Lite:O se faʻapotopotoga o tioata ma se faʻavaa faataamilo, lea e faʻapipiʻiina i se faitotoa i le fale gaosimea.

Vaega Fa'aopoopo Tele:I totonu o faʻapotopotoga faitotoʻa patio, o se laulau faʻamaumau faitotoʻa i totonu o se faʻavaa ese, faʻatasi-faʻapipiʻi i se iunite faitotoʻa patio e faʻaopoopo ai se isi laulau tioata i le faʻapipiʻi.

Muntins:Fa'alava fa'alava sa'o ma fa'alava manifinifi, lea e maua ai i le faitoto'a se va'aiga fa'atele.Atonu o se vaega o fa'avaa mama, i fafo o le tioata, po'o le va o tioata.

nofoaafi:I totonu o panels faitotoa insulated, o le vaega, faia i laupapa po o se mea tuʻufaʻatasia, lea e tafe i totonu o le faʻapotopotoga, i luga o le pito i luga ma pito i lalo.I faitotoa u'amea ma rail, vaega faalava i pito pito i luga ma pito i lalo, ma i vaega vaeluaga, e fesootai ma faavaa i le va o stiles.

Tatala matala:O se avanoa fa'apipi'iina i totonu o se puipui e maua ai se faitoto'a po'o se fa'amalama.

Su'ega mata:O se fa'ailoga o le fa'alava o le faitoto'a po'o le fa'avaa ulu e maua ai se fale ma se tamo'e mo ta'avale, e fa'ataga ai se lau fa'alava e fa'ase'e mai lea itu i lea itu i le faitoto'a.

Sill:O le pito tafa'ilagi o se fa'avaa faitoto'a e fa'aoga i le pito i lalo o le faitoto'a e fa'amau ai le ea ma le vai.

Fa'ase'e u'a:Vaega o se astragal i le pito i luga poʻo le pito i lalo, lea e faʻapipiʻi i totonu o ulu faʻavaa ma sills mo panels faitotoa passive tapunia.

Transom:O se fa'apotopotoga tioata ua fa'apipi'iina i luga a'e o se iunite faitoto'a.

Felauaiga Clip:O se fasi u'amea e fa'aaoga e fa'amau ai mo se taimi le tumau se fa'apotopotoga o le faitoto'a o lo'o fa'apipi'iina mo le taulimaina ma le felauaiga, lea e fa'amautu ai le tulaga sa'o o le faitoto'a i totonu o le fa'avaa.


Taimi meli: Tes-03-2020

Su'esu'ega

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Tuu lau Feau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou